Skoči na glavno vsebino

Spoštovani starši,

naša šola se bo v soboto, 21. 9. 2019, vključila v dogajanje na turistični prireditvi GUŠT FEST. Ta dan bo za učence dan pouka, zato pa bo pouka prost dan 24. 12. 2019.

GUŠT FEST ali Festival dobrih spominov bo potekal po trgih Laškega, 21. 9. 2019, od 15.00 dalje. Cilj prireditve je spodbuditi pozitivno vzdušje v mestu in se spomniti lepih dogodkov iz življenja ljudi. Šola bo na prireditvi sodelovala s plesom, z uro pouka in z otroškimi igrami.

Starše prosimo, da ta dan poskrbite za prevoz svojih otrok v šolo in po prireditvi domov. Ta dan šolskih prevozov ne bo.

Učenci matične šole Laško se zberejo na velikem igrišču šole Laško ob 15.00, kjer jih prevzamejo razredniki.
Učenci podružnične šole Debro se zberejo na malem igrišču šole Laško (stranski vhod v telovadnico Laško) ob 15.00, kjer jih prevzamejo razredniki.

V šoli bo poskrbljeno za malico.

Učenci bodo na prireditvi v spremstvu učiteljev. Starši jih pridete iskat ob 17.30 na isto mesto, kjer ste jih na začetku oddali (igrišči pri šoli Laško).

Spoštovani starši, seveda ste na GUŠT FEST vabljeni tudi vi, vaši prijatelji in znanci. V Laškem bo na ta dan veliko zanimivih prikazov in delavnic, ob katerih se boste spomnili lepih trenutkov iz otroštva ali mladosti. Za odlično kulinarično ponudbo pa bo poskrbelo pet vrhunskih kuharjev.

Zato vabljeni, da 21. 9. 2019 v Laškem preživite lepo popoldne in morda še večer.

V primeru dežja prireditev odpade. V tem primeru tudi pouka ne bo, obvestilo o odpovedi pa bo objavljeno na šolski spletni strani.

Ravnatelj:
Marko Sajko

(Skupno 296 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost