Skoči na glavno vsebino

Spoštovani starši,

eAsistent nas je zaprosil, da vam posredujemo dodatno pojasnilo glede varnostnih kod, ki jih morate vnesti za svoje otroke, ki se šolajo na OŠ Primoža Trubarja Laško (in podružnicah).

Ob tem bi vas radi seznanili še s tem, da bo pouk na daljavo, če bo (upajmo da ne) do tega prišlo, potekal v eAsistentovih spletnih učilnicah Xooltime. Vaši otroci so že prejeli uporabniško ime in geslo, s katerim se lahko prijavijo v svoj eAsistent in v spletne učilnice Xooltime (in preizkusijo zadevo v dogovorjenem sodelovanju z učiteljem). Prav tako so učenci od 5. do 9. razreda v živo videli, kje in kako se prijavijo v naše spletne učilnice in kako te izgledajo. Ostalim učencem bodo pomagale razredničarke, če bo to potrebno. Starši lahko v svojem eAsistentu kadarkoli spremenite geslo svojemu otroku. Za uporabo Xooltime učilnic je dovolj osnovni (zastonjski) paket eAsistent tako za vas, kot za vašega otroka. Šola pa ne izdaja položnic in jih tudi ne more “stornirati”. Za to se morate čim prej obrniti direktno na eAsistenta: info@easistent.com 

 

Sporočilo eAsistenta:


Spoštovani starši, 
s pričetkom letošnjega šolskega leta je zaradi zagotavljanja točnosti in ažurnosti vaših kontaktov, ki jih vodimo v naših uradnih evidencah (eAsistent), potrebno varnostno potrditi vaše podatke. Iz eAsistenta boste prejeli varnostno kodo za potrditev podatkov skupaj z povezavo do spletnega obrazca, ki vas bo vodil skozi celoten postopek. V kolikor kode niste prejeli, nam to sporočite in vam jo bomo ponovno poslali. Za starše, ki bi radi uporabljali eAsistenta za starše, je novost tudi ta, da vašo prijavo oddate prostovoljno skozi spletni obrazec, ko podatke potrdite. Več o varnostnem potrjevanju podatkov in o pravni ureditvi eAsistenta, ki ga na šoli uporabljamo za vodenje šolske dokumentacije, lahko preberete v priloženi priponki.
 
(Skupno 184 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost