Z novembrom bomo pri šolskem kosilu ponovno uvedli uporabo identifikacijskih kartic.
• Učenci, ki kartico že imajo (iz preteklega šolskega leta), jo očistijo in nanjo nalepijo etiketo, na katero čitljivo napišejo ime, priimek in razred.
• Učenci, ki so kartico izgubili ali poškodovali, v tajništvu šole (Laško, Debro) plačajo 3,00 evre. Novo kartico bodo prejeli v času kosila na delilnem pultu v jedilnici.
• Učenci 1. razreda bodo dobili kartico v razredu. Če učenec obiskuje OPB, bo njegova kartica shranjena pri učitelju OPB. Učenci 1. razreda, ki gredo sami na kosilo, imajo kartico pri sebi.
• Učenci, ki so to šolsko leto kosilo prijavili na novo, bodo dobili kartico pri prevzemu kosila na delilnem pultu v jedilnici.

Kartica je šolska last in jo ob koncu šolanja učenec vrne. Kartic ni dovoljeno luknjati, ker lahko s tem poškodujete vgrajeni čip.
Uporaba kartic pri kosilu je obvezna. Učenec, ki bo brez kartice, bo moral počakati, da se bodo pred njim zvrstili učenci s kartico, saj ga bo morala kuharica ročno vnesti v sistem (kar zahteva bistveno več časa).
Učenci, ki imajo subvencionirano kosilo, morajo biti še posebej pozorni, ali jih je sistem pri registraciji zaznal. V nasprotnem primeru bo kosilo neprevzeto in ga boste starši morali plačati.

Mira Siljan

organizator šolske prehrane

Buffer this pageShare on FacebookPrint this pageEmail this to someone
(Skupno 30 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost