Skoči na glavno vsebino
Valentinovo je ravno pravi dan za potepanja, zato smo se z dvema učencema NISa z vlakom odpravili v Ljubljano in se v Cankarjevem domu udeležili slavnostnega odprtja razstave Bodi umetnik v okviru 10. Mednarodnega likovnega natečaja Igraj se z mano. Na njem so pod mentorstvom učiteljice za likovno umetnost ga. Alijane Zakonjšek s svojimi likovnimi izdelki sodelovali vsi učenci NISa.
Organizatorji prireditve so se zelo potrudili in za vse obiskovalce iz vrtcev, osnovnih šol in drugih vzgojno izobraževalnih ustanov pripravili pester program: navihan nastop animatorja Gogija, klovna Jake in Pike Nogavičke, glasbeni nastop Zlatka z glasbeno skupino “Igraj se z mano”,  plesni nastop otrok in  zelo zanimive ustvarjalne delavnice. Vrhunec dneva pa je bil brez dvoma  muzikal učencev in učiteljev OŠ Gustava Šiliha iz Maribora, ki smo si ga ogledali v Linhartovi dvorani.
Za konec smo se sprehodili ob Ljubljanici, ki se je bleščala v soncu, pozdravili g. Prešerna na Tromostovju ter se polni prijetnih vtisov odpravili domov.

Avtorica prispevka: Mina Čibej

(Skupno 100 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost