Skoči na glavno vsebino

Spoštovani starši!

Več ...

V skladu z 10. čl. Pravilnika o učbeniških skladih vas seznanjamo z naborom delovnih zvezkov in ostalih gradiv, ki jih bodo učenci potrebovali pri pouku v naslednjem šolskem letu. Seznam učnih gradiv je objavljen na oglasni deski matične šole in vseh PŠ ter na spletni strani šole.

Kliknite na spodnje povezave, da se vam v novem oknu odpre »pdf« dokument z ustrezno vsebino in sicer seznamom delovnih zvezkov in šolskih potrebščin za šolsko leto 2015/16.

Več ...

Seznam gradiv smo po pridobljenem soglasju s strani sveta staršev o posredovanju podatkov z dne 20. maja 2015 poslali štirim knjigarnam oz. založbam, ki so pripravile naročilnice z vsemi potrebščinami. Naročilnice bodo učenci prejeli do 15. junija 2015. Z izbranimi seznami lahko starši delovne zvezke in ostale potrebščine nabavijo, kjerkoli želijo. Učbenike bodo učenci dobili v prvem tednu pouka. Z njimi so dolžni skrbno ravnati in jih čuvati. S podpisom ob prejetju učbenikov bodo potrdili, da so seznanjeni z uporabo učbenikov in se strinjajo, da bodo v primeru izgube ali hude poškodbe učbenik plačali. Za materiale, ki jih potrebujejo pri likovni umetnosti, učenci prispevajo 10 €, pri likovnem snovanju pa 15 €.

V kolikor bi želeli še kakšne informacije, pokličite 7343800 ali pošljite vprašanje na irena.namestnik@oslasko.si.
To obvestilo si lahko preberete tudi v pdf obliki s klikom tukaj.

Želimo uspešen zaključek šolskega leta, mirne in prijetne počitnice ter uspešno pripravo na novo šolsko leto 2015/16!

Skrbnici US: Lidija Toplišek in Irena Namestnik

(Skupno 56 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost