Skoči na glavno vsebino

Spoštovani starši!

#ENOSTAVNOČLOVEK

December velja za mesec solidarnosti in dobrodelnosti. Lepo je, ko se ljudje spomnimo na tiste, ki praznike preživljajo v stiski, še posebej pa zarežejo zgodbe otrok, ki trpijo zaradi nasilja. Nanje se je treba spomniti vsak dan, saj tako tudi sebi osmišljamo življenje in skrbimo za boljši jutri, ki ga ustvarjamo skupaj.

Letos želimo akciji #zaPalčico in #zaMaloHišo nadgraditi. Decembra bo potekalo 19 dogodkov, s katerimi želimo širiti smeh, solidarnost in ljubezen. Z dobrodelnimi akcijami, v katerih bomo zbirali material za otroke iz kriznega centra Palčica in Male hiše ter materinskega doma, za brezdomce in živali, in dogodki (delitev »majhčilnic« po Celju, druženje s starejšimi občani, delavnice za otroke …) želimo krepiti medsebojno solidarnost in človeško toplino.

Navkljub našim prizadevanjem pa tudi letos ne bo šlo brez vaše pomoči. Ljudje smo skupaj močnejši, kar dokazujemo že tretje leto. Zato bomo tudi letos izjemno hvaležni vaše pomoči.

V tabeli … klikni za podrobnosti … je prikazano kaj bomo zbirali letošnje leto. Veseli bomo vaše pomoči!

Podarjene stvari, ki naj bodo nove ali v originalni embalaži in še neodprte, prinesite v šolo, v pisarno svetovalne službe v prvem nadstropju (PŠ DEBRO: Saška Frece, MŠ LAŠKO: Metka Čulk) najkasneje do torka, 16. 12. 2019.

(Skupno 42 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost