Skoči na glavno vsebino

Varstvo osebnih podatkov

Na Osnovni šoli Primoža Trubarja Laško se zavedamo pomena zasebnosti in si prizadevamo, da so osebni podatki pri nas zaščiteni. Osebne podatke zaposlenih, poslovnih partnerjev in staršev oziroma osebne podatke učencev obdelujemo izključno zaradi namena, zaradi katerega so bili podatki zbrani. Osebni podatki za splošno javnost ne bodo dostopni. Ker je skrb za podatke vrednota, bomo vse osebne podatke varovali v skladu z veljavnimi predpisi in z visoko stopnjo odgovornosti.

Upravljalec Marko Sajko, ravnatelj OŠ Primoža Trubarja Laško (v času imenovanja pooblaščenca) je imenoval pooblaščeno osebo za varstvo osebnih podatkov v Osnovni šoli Primoža Trubarja Laško. To je Andrej Podpečan, doseljiv v delovnem času na telefonski številki +386 3 733 82 32 in po elektronski pošti na naslovu : andrej.podpecan1@guest.arnes.si.

S pisno zahtevo, poslano na naslov Osnovna šola Primoža Trubarja Laško, Trubarjeva ulica 20, 3270 Laško, lahko posameznik zahteva dostop, dopolnitev, popravek, blokiranje oz. omejitev obdelave ali izbris osebnih podatkov, ugovarja obdelavi podatkov, ki se obdelujejo v zvezi z njim ter zahteva prenos podatkov.

Posameznik lahko dane privolitve v obdelavo osebnih kadarkoli trajno ali začasno, v celoti ali delno prekliče s pisno zahtevo, poslano na naslov Osnovna šola Primoža Trubarja Laško, Trubarjeva ulica 20, 3270 Laško. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave, ki se je na podlagi privolitve izvajala do njenega preklica.

Posameznik ima pravico vložiti pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu RS, če meni, da se njegovi osebni podatki shranjujejo ali kako drugače obdelujejo v nasprotju z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov.

(Skupno 253 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost