Skoči na glavno vsebino

Z novembrom bomo pri šolskem kosilu ponovno uvedli uporabo identifikacijskih kartic.
• Učenci, ki kartico že imajo (iz preteklega šolskega leta), jo očistijo in nanjo nalepijo etiketo, na katero čitljivo napišejo ime, priimek in razred.
• Učenci, ki so kartico izgubili ali poškodovali, v tajništvu šole (Laško, Debro) plačajo 3,00 evre. Novo kartico bodo prejeli v času kosila na delilnem pultu v jedilnici.
• Učenci 1. razreda bodo dobili kartico v razredu. Če učenec obiskuje OPB, bo njegova kartica shranjena pri učitelju OPB. Učenci 1. razreda, ki gredo sami na kosilo, imajo kartico pri sebi.
• Učenci, ki so to šolsko leto kosilo prijavili na novo, bodo dobili kartico pri prevzemu kosila na delilnem pultu v jedilnici.

Kartica je šolska last in jo ob koncu šolanja učenec vrne. Kartic ni dovoljeno luknjati, ker lahko s tem poškodujete vgrajeni čip.
Uporaba kartic pri kosilu je obvezna. Učenec, ki bo brez kartice, bo moral počakati, da se bodo pred njim zvrstili učenci s kartico, saj ga bo morala kuharica ročno vnesti v sistem (kar zahteva bistveno več časa).
Učenci, ki imajo subvencionirano kosilo, morajo biti še posebej pozorni, ali jih je sistem pri registraciji zaznal. V nasprotnem primeru bo kosilo neprevzeto in ga boste starši morali plačati.

Mira Siljan

organizator šolske prehrane

(Skupno 49 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost